Attractiepark Duinrell

Julianatoren

Drievliet

Efteling

Walibi Holland

 

 

 

 

Telefoon: 085-2733666

                           Bestemmingen
 
Dierentuinen Themaparken
Apenheul Archeon
Avifauna Corpus
Burgers Zoo Madame Tussauds
Dierenpark Amersfoort Madurodam
Dierenrijk Nat. Oorlogs- en Verzetsmuseum Liberty P.
Dierentuin Artis Natuurschool
Diergaarde Blijdorp Nederlands Openluchtmuseum
Dolfinarium Neeltje Jans
Ouwehands Dierenpark Science Center Nemo

Safaripark Beekse Bergen Space Expo
Zoo Antwerpen    

Speeltuinen Attractieparken
Ballorig Bobbejaanland
Binnenmaas Disneyland Parijs
Chimpy Champ Drievliet
De Spelerij / De Uitvinderij Attractiepark Duinrell
Dippie Doe Efteling
Indoorspeeltuin Kidzcity Moviepark Germany
Julianatoren Toverland
Kids Playground Walibi Wavre
Linnaeushof Walibi Holland

Oud Valkeveen    
Piratenland    

Plaswijckpark    
Playcity    

       
 Dierentuinen
 
Apenheul Apeldoorn
Apenheul schoolreisje

Tussen de loslopende apen van Apenheul ontdekken de leerlingen hoeveel ze op de apen lijken. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit! Door het hele park kunnen ze klimmen, springen en slingeren op de speeltoestellen. En het leukste is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde!


[Prijs basis onderwijs: € 24,00] [Prijs voortgezet onderwijs: € 26,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Avifauna (Alphen ad Rijn)
Voer zelf de honingpapagaaien in de Australische Lori Landing en kijk naar het voeren van de grappige pinguins. Ook de unieke vogeldemonstraties mag je niet missen met de gelegenheid om zelf vogels te voeren. Uitgevogeld, dan kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de reusachtige speeltuin met talloze speeltoestellen en attracties. Met de speurtocht (meerprijs) worden het echte ontdekkingsreizigers en eenmaal uitgevogeld biedt de grote speeltuin urenlang speelplezier.
[Prijs: € 20,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Koninklijke Burgers' Zoo (Arnhem)

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren zo natuurlijk mogelijk in zo groot mogelijke vrijheid leven. Op indrukwekkende wijze maakt de bezoeker kennis met de bijzondere dieren- en plantenwereld van het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en het tropisch koraalrif (Ocean). Nauwelijks bekomen van alle indrukken voert de wereldreis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari), het oerwoud van Maleisië (Rimba) en het tropisch zoutwater vloedbos (Mangrove). Een kleurrijke vogelcollectie en charismatische zoogdiersoorten zoals bijvoorbeeld olifanten, panters, chimpansees en gorilla’s maken de reis om de wereld in één dag tenslotte compleet.

  [Prijs basis onderwijs: € 24,50] [Prijs voortgezet onderwijs: € 30,50

Dierenpark Amersfoort (Amersfoort)
Siberische tijgers, vale gieren en jakhalzen ontmoet je in het paleis van Darius. In de mysterieuze Stad der Oudheid wonen dieren uit het oude Midden-Oosten, op het apeneiland de mantelbavianen en de kaalkopibissen rondom de tempel van Luxor.


Meer leuke, mooie en rare beesten vind je langs de oevers van de rivier in het Zoölogisch Museum en er is zelfs een echt Dinobos.
  [Prijs: € 22,25]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Dierenrijk (Nuenen)

In Dierenrijk, dé Familiedierentuin! ontmoet je een dag lang dieren van héél dichtbij. Iedere dag presenteren de dierverzorgers een spetterende zeehondenshow en een unieke olifantenshow. Tussendoor wordt er volop plezier gemaakt in de buitenspeeltuinen, de vele speeltoestellen langs de route en het indoor-speelpaleis. Speciaal voor kinderen van alle leeftijden zijn er leuke activiteiten zoals de ‘Dieren Meet & Greet’, ‘Toer de voer’ en de ‘Dierenquiz’. Zo leren kinderen spelenderwijs alles over de dieren. En vergeet niet de familie ijsbeer te begroeten. Vanaf dit voorjaar zie je jonge ijsbeertjes met elkaar ravotten! Dichtbij de dieren dus in Dierenrijk, dé Familiedierentuin!

  [Prijs: € 22,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Dierentuin Artis (Amsterdam)

Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in Micropia, het eerste microbenmuseum ter wereld. Reis door de ruimte in het Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Proef de sfeer in café-restaurant de Plantage. Of zet een stoel bij de fontein op het Artisplein. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving.
foto: Ronald van Weeren
Artis
[Prijs: € 22,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Diergaarde Blijdorp (Rotterdam)
Dichterbij durf je niet…Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa. En tot de coolste schoolreis-bestemming van Nederland.

In Diergaarde Blijdorp is het gehele jaar door van alles te beleven. Kopje onder in het geheel overdekte Oceanium, de wereld van haaien, koningspinguïns, zeeotters en kwallen of neus aan neus met de ijsberen in het nieuwe gebied Arctica
  [Prijs: € 21,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Dolfinarium (Harderwijk)

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt?
Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! . Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer? Daar word je pas echt gelukkig van.

Zomer 2016: nieuwe show!
Weet je wat helemaal super is? Het vernieuwde Zeeleeuwentheater! De spiksplinternieuwe voorstelling gaat over scheepsleerling Robin, eilandbewoner Marijn en natuurlijk de zeeleeuwen. Wanneer Robin aanspoelt op een mysterieus eiland begint het avontuur. Ergens ligt namelijk een kostbare schat verstopt! Samen met de zeeleeuwen gaan ze op zoek. Help jij ze mee?

  [Prijs: € 26,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Ouwehands Dierenpark (Rhenen)

Ontmoet de zeldzame witte tijgers en witte leeuwen, sta neus aan neus met onze ijsberen en loop door het unieke Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven.

 

Beleef een avontuur in het Afrikaanse Speeldorp Umkhosi en hang de beest uit in Europa’s grootste overdekte speeljungle.

  [Prijs: € 22,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek)


In the jungle, the mighty jungle… voor een trip naar avontuurlijk Afrika is heel wat lef nodig. Op reis naar het grootste Afrikaanse wildlife park van Nederland wagen klasgenoten zich namelijk in het hol van de leeuw. De hele klas staat ook in oog met de wilde dieren. Jacht-luipaarden, bavianen, tijgers, olifanten.. beestachtig spannend dus…

Vroegboek korting bij boeking voor 1 april

[Prijs: € 25,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Zoo Antwerpen (Antwerpen - België)

ZOO Antwerpen is het groene hart van de stad, bevolkt door meer dan 5.000 dieren.De Zoo bestaat al bijna 175 jaar en heeft een fraaie landschapstuin in Franse stijl en is de unieke ontmoetingsplek voor jong en oud.
Hier komt u tot rust en dichter bij elkaar. In deze verfijnde omgeving komt u alles te weten over de wonderen der natuur. Het is een plek, waar u de drukte van een wereldstad achter u kan laten en tegelijk dichter dan ooit bij de fauna en flora van onze planeet kunt komen.

[Prijs basis onderwijs: € 26,25][Prijs voortgezet onderwijs: € 28,25]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]
 
 Themaparken
Archeon (Alphen a.d. Rijn)
In Archeon kunt u als bezoeker het ‘levend verleden’ van Nederland beleven. Het is in Archeon op ware grootte teruggebouwd. In drie tijden, de Prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen werden met behulp van opgravingen hutten, huizen, boerderijen, het klooster en de Romeinse nederzetting weer opgebouwd. Archeon is een heel bijzonder museum: u vindt er geen suppoosten en (weinig) tekstborden, maar u wordt er wegwijs gemaakt door archeotolken. Voor een leuke, spannende en educatieve schoolreis komt u naar Archeon. Een onvergetelijke dag vol historische verrassingen!
[Prijs: € 24,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Corpus (Oegstgeest)

In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire 'reis door de mens'. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders wordt zo'n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens geboden. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Begeleid door een audiotour beleef je de 'reis door de mens'. Het is dan net alsof je in je eigen lichaam loopt. Je gaat bij de knie het lichaam in en komt aan het einde van de ‘reis' bij de hersenen naar buiten. Hierna kun je in eigen tempo je weg vervolgen door ‘mijn CORPUS’, het interactieve deel van CORPUS. Hier vind je een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Ook kun je hier allemaal interessante tests doen en uitdagende games spelen. Een gemiddeld bezoek aan CORPUS duurt 2 ½ uur. Minimum leeftijd: 6 jaar.

  [Prijs basis onderwijs: € 24,75][Prijs voortgezet onderwijs: € 26,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Madame Tussauds (Amsterdam)

Heb je jezelf altijd al een ster, een beroemdheid of een diva willen voelen? Dan ben je bij Madame Tussauds aan het juiste aders. Hier stap je de wonderen wassenbeeldenwereld in waar Barack Obama him self en Anne Frank klaar staan om je te ontmoeten. Wees even mooi als Doutzen Kroes op de catwalk of sta levensecht naast Afrojack in de DJ-booth tijdens een van zijn vele festivals. Kom langs om gezellig een kopje koffie met George Clooney te drinken of trap een balletje met David Beckham, Ronaldinho en Messi en kom meer over hen te weten dan je ooit hebt durven dromen. Ontmoet de grootste schilders van Nederland of schud de hand van Albert Einstein.`

[Prijs: € 22,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Madurodam (Den Haag)

“Madurodam vertelt de grote verhalen van Nederland! In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat net zoals hij bij de DJ tafel. Leer vliegen als een piloot op Schiphol, en laad zelf een schip met containers in de haven van Rotterdam. Snel, doe de Oosterscheldekering op tijd dicht! Dan komt het land niet onder water te staan.
Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Laat daarna zien of jij een echte Wesley Sneijder bent op onze voetbalveldjes. Verder hebben we een avontuurlijke speeltuin om lekker in uit te razen, en een Nijntje speeltuin voor de allerkleinsten. Tot slot moet je natuurlijk een vette 3D scan van jezelf laten maken in de Fantasitron als leuke herinnering aan een dagje Madurodam. 

[Prijs basis onderwijs: € 17,50][Prijs voortgezet onderwijs: € 22,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]


Oorlogsmuseum (Overloon)
Oorlog hoort in een museum thuis, dat is de boodschap van Oorlogsmuseum Overloon. In dit museum beleven uw leerlingen de bezetting en de vervolging, maar ook het verzet en D-Day. En natuurlijk de Slag om Overloon tijdens de bevrijding van Zuid- Nederland.
[Prijs basis onderwijs: € 21,50] [Prijs voortgezet onderwijs: € 26,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Natuurschool (Stellendam of Noordwijk)
Op de Natuurschool in Stellendam of Noordwijk wordt plezier gecombineerd met een speels, educatief tintje. Er worden allerlei leuke, spannende en interessante activiteiten door de leerlingen zelf uitgevoerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de belevingswereld van de verschillende leeftijdsgroepen.
  [Prijs: € 26,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem)

Stap in de Nederlandse geschiedenis tijdens een schoolreis of museumles in het Nederlands Openluchtmuseum. Leerkrachten, begeleiders en leerlingen ervaren zelf hoe het er aan toe ging in het Nederland uit vervlogen tijden!


[Prijs basis onderwijs: € 23,50] [Prijs voortgezet onderwijs: € 25,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Neeltje-Jans (Vrouwenpolder)

Deltapark Neeltje Jans
Een hele dag genieten van zeedieren,spetterende attracties en alles leren over de Deltawerken! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee,omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. Je kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken.

[Prijs basis onderwijs: € 23,00] [Prijs voortgezet onderwijs: € 24,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Science Center Nemo (Amsterdam)

Science Center NEMO is het grootste science center van Nederland en is voor iedereen die nieuwsgierig is. Iedere bezoeker, van jong tot oud, kan hier zelf de wereld van wetenschap en technologie ontdekken.  Een knetterende trui of een regenboog: na een bezoek aan NEMO kijk je met nieuwe ogen naar de wereld.

Gratis werkbladen en workshops!! Bij veel tentoonstellingen zijn werkbladen beschikbaar. Het is ook mogelijk om een gratis workshop of demonstratie bij te wonen, begeleid door NEMO medewerkers.

[Prijs basis onderwijs: € 19,00] [Prijs voortgezet onderwijs: € 20,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Space Expo (Noordwijk)
foto: Marisa Beretta Ruimtevaart is spannend en avontuurlijk. Bijna net zo spannend als een bezoek aan Space Expo. Hoe werkt zwaartekracht? Wat is een zwart gat? Welke functie hebben satellieten? En aan welke ruimtemissies wordt nu gewerkt? Ontdek het zelf op het zwaartekrachtplein, het satellietenplein of met de gravitatieput. Beleef een lanceringssimulatie of lanceer je eigen satelliet in de ruimte. Een bezoek aan Space Expo is een adembenemende én leerzame ervaring voor jong en oud.
[Prijs basis onderwijs: € 17,50] [Prijs voortgezet onderwijs: € 18,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

   
 Speeltuinen
Ballorig (Diverse plaatsen)
In meer dan 20 plaatsen in Nederland zit Ballorig Speelparadijs. Wat voor weer het ook is, in Ballorig kan je altijd glijden, klimmen, springen en spelen. Of je lang of juist kort in de bus wilt zitten: er is altijd een Ballorig in de buurt. De prijs is inclusief Ch@t smulpakket voor de kinderen, t.w. 1x friet, 2x limo en een ijsje.
[Prijs: € 22,25]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Binnenmaas (Mijnsheerenland)
In de speeltuin kun je een heerlijke tijd doorbrengen. Beklim de kerktoren en eenmaal boven heb je een fantastisch uitzicht over de speeltuin. Daarna kan je met een enorme vaart naar beneden glijden. Maar er is nog veel meer; glijbanen, schommels en een grote speelwaterbak. Ook kan je je heerlijk verstoppen tussen de heuvels of in de ondergrondse tunnels.
[Prijs: € 14,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Chimpie-Champ (Aalsmeer)
Chimpie Champ is de leukste overdekte, overzichtelijke en avontuurlijke speeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar! Dé jungle waar je kunt hollen, rennen, klimmen, klauteren, speuren, puzzelen, bouwen, rijden én dansen. We hebben regelmatig bezoek van echt knuffelbare jungle dieren als Krokidoki de krokodil en Ollie Bollie de olifant. Dit schoolreisarrangement is inclusief limonade, portie kinderfriet met mayonaise, een waterijsje en een speeldiploma. Bijzonderheden: maandag gesloten
[Prijs: € 23,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

De Spelerij / De Uitvinderij (Dieren)
De Spelerij en de Uitvinderij is een volstrekt unieke plek om te spelen en te ontdekken. Naast het spelen in De Spelerij kan er gewerkt worden in De Uitvinderij. Dit is een creatieve werkplaats, waar de bezoekers zelf aan het werk kunnen.
  [Prijs: € 27,25]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Dippie Doe (Best)

Familiepark Dippie Doe heeft de leukste en spannendste speelattracties voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar!

Met het ruime aanbod van avontuurlijke activiteiten kunt u zowel binnen als buiten terecht voor een fantastische dag!

[Prijs: € 21,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Indoorspeeltuin Kidzcity (Utrecht)

Indoor speel- en attractieparkvan 5000m2, met een klimkasteel, botsautos, lasergamen en vele glijbanen.

Voor de kleine kinderen de draaimolen, het treintje en de carrousel.Bijzonderheden: op maandag gesloten.

[Prijs: € 20,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Julianatoren (Apeldoorn)
De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Neder-land. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met levensechte
dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!
  Prijs: € 28,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Kids-playground (Delft)
Een overdekt speelparadijs!!! Kids Playground is uitermate geschikt voor onvergetelijke schoolreisjes. Geen probleem met het weer, veilige toestellen, vrolijke disco’s en spelletjes en dat alles onder één dak. Kortom een dag die de kinderen niet snel vergeten. Maar ook voor de meesters en juffen is het heerlijk toeven bij Kids Playground! Onder het genot van een kopje koffie kijken naar spelende kinderen! Bijzonderheden: bij het schoolreisarrangement horen voor de kinderen onbeperkt ranja, frietjes met kipnuggets, limonade en een ijsje
[Prijs: € 20,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Linnaeushof (Bennebroek)

Europa’s grootste speeltuin. Voor een dag vol onvergetelijk speelplezier…..ga je op schoolreis naar de Linnaeushof. Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties is Linnaeushof met recht de grootste speeltuin van Europa! Het Piratennest, Pioniersdorp, zweefbanen, hobbelfietsen, trampolines, het is te veel om op te noemen. Voor de kleuters en peuters is er een aparte en goed overzichtelijke speeltuin met aangepaste speeltoestellen.
[Prijs: € 22,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]


Oud-Valkeveen (Naarden)

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al meer dan 75 jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Jaarlijks verwelkomen wij heel veel kinderen die zich hier kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.
Het park heeft een grote speelweide, een binnen en buiten podium en een eigen strand.

[Prijs: € 21,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Piratenland (Gorinchem)

In dit overdekte speelparadijs is een piratenschip aan gespoeld van wel 20 meter lang en 15 meter breed en het bestaat uit drie verdiepingen waar de kinderen kunnen spelen. Ook de superhoge glijbaan en de springkussens zijn een uitdaging.

Daarna naar de nieuwe scooterbaan, zoek een motor uit en race door de bochten. Wie is het eerste bij de finish. Bij Piratenland hebben ze overal aan gedacht.
[Prijs: € 18,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Plaswijckpark (Rotterdam)

Naast o.a. de grote buitenspeeltuin, havenspeeltuin, verkeerstuin en de volledig vernieuwde dierenwijck, hebben we ook het grootste speelhuis van Nederland met bijna 2.000 m² binnenpret! Trampoline springen op de bedden in de slaapkamer. Met badschuim spuiten in de badkamer. Klauteren door geheime tunnels. Oftewel, binnen lekker de beest uithangen. Het kan nu écht allemaal in familiepark Plaswijckpark. Plaswijckpark heeft alles in huis voor het leukste dagje uit! Of natuurlijk voor een onvergetelijke schoolreis!

[Prijs: € 18,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Playcity (Barendrecht)

In speelparadijs Playcity kun je je helemaal uitleven. Er zijn voor de jeugd maar liefst twee grote luchtkussens en een hoge speelkooi met o.a. de spannende freefall glijbaan. Er zijn diverse Zeskamp spelen aanwezig om een spannende competitie te organiseren. Bijzonderheden: maandag en dinsdag gesloten voor regulier publiek, op die dagen dus privégebruik voor scholen! Het schoolreis-arrange-ment bestaat uit onbeperkt limonade, patat met kipnuggets én een ijsje + een dag gratis gebruik van ons luchtkussen (o.b.v. beschikbaarheid).

[Prijs: € 18,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

 Attractieparken
Bobbejaanland (Lichtaart, Belgie)

Tem de golven van de Wildwaterbaan, schiet op de boeven in El Paso of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel, naar het het mysterieuze Khyonesia voor onze allernieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten van The Forbidden Caves een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? En voor de kleinere avonturiers, Kinderland is helemaal van jullie! Kortom, achter elke boom schuilt een nieuwe attractie leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P. Oh ja, bijna vergeten! De zomer? Die wordt onvergetelijk. Tijdens de nieuwe show Harmony maak je een spannende reis door
het koninkrijk van water, lucht en aarde. Magie, prachtige creaties en niet te vergeten spectaculaire stunts van acrobaten laten je dromen met je ogen open!

[Prijs basis onderwijs: € 27,75] [Prijs voortgezet onderwijs: € 28,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Disneyland-parijs (Parijs - 24 uurs reis)

Ontdek de magische wereld van Disneyland Parijs met spectaculaire attracties als Space Mountain, Mission 2, Thunder Mountain.

Verder natuurlijk ook de vele shows, zoals bijvoorbeeld de Buffalo Bill’s Wild West Show en natuurlijk de ongelofelijk mooie parades waar je alle favoriete Disneyfiguren kan ontmoeten.

[Prijs: € 60,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Drievliet (Den Haag)

Kom gezellig een dagje naar Familiepark Drievliet in Den Haag. Lekker gillen in de achtbaan de Kopermijn of in een uitgeholde boomstam de waterval af in de Jungle River Wildwaterbaan. Voor de waaghalzen is
er de spectaculaire achtbaan Formule X. Speciaal voor de allerkleinsten: Stap in de Sleepbootjes en red de walvis, hoog springen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren, maar ook veel plezier beleven in de Springende Hondjes op het strand.

[Prijs basis onderwijs: € 24,50] [Prijs voortgezet onderwijs: € 28,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Attractiepark Duinrell (Wassenaar)
Kom naar Attractiepark Duinrell voor een onvergetelijk spetterende
dag vol familieplezier! Maak een spetterende afdaling in de Splash of zwier door de lucht in de Aqua Swing. Ook de kikkerachtbaan en de Aqua Shute zijn attracties waar de kinderen geen genoeg van krijgen. De spannendste avonturen beleven ze in Rick’s Avonturen Burcht. En de overdekte speeltuin Rick’s Fun Factory zorgt bij de kleintjes voor groot klim- en klauterplezier.
[Prijs: € 23,50]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Efteling (Kaatsheuvel)

In de Efteling kun je heerlijk dwalen door de bijzondere wereld van sprookjes, spanning en betovering … Neem de kinderen mee naar het sprookjesbos, langs bekende sprookjes als Sneeuwwitje en Hans en Grietje, of ga terug in de tijd met het Volk van Laaf.

Maar ook genieten van actie en avontuur in de Python of lekker nat worden in de Piranha of de Vliegende Hollander, voor elk wat wils…

[Prijs: € 32,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Moviepark-germany (Bottrop)
Op een park van meer dan 45 hectare biedt Movie Park haar bezoekers méér dan 40 attracties en shows rond het thema film in 5 verschillende themagebieden! In samenwerking met partners zoals 20th Century Fox, MGM, DreamWorks, Universal en Nickelodeon ontstonden fantastische filmdecors, supersnelle achtbanen en entertainment waarbij je je in Hollywood waant! Moviepark Germany is een uniek film- en amusementspark in Europa en neemt u mee op een onvergetelijke reis door een wereld waarin films tot leven komen.
[Prijs basis onderwijs: € 26,95] [Prijs voortgezet onderwijs: € 34,95]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Toverland (Sevenum)

Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur! Maak een sensationele rit op de Booster Bike. Bij deze unieke motorachtbaan raas je met 75km/uur door de bochtige baan. Gaat zelfs dat je niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux!
Ga met de hele familie op een spetterend wildwateravontuur op Djengu River of maak een verdraaid magische rit in achtbaan Dwervelwind.

[Prijs: € 29,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Walibi Wavre (Wavre)

Een verrassende wereldprimeur in Walibi !
Waar gaat je hartslag sneller van slaan ? In enkele seconden tot 100 km per uur, een vrije val van 45m of een duik in het water met een enorme splash ? Met de nieuwe spectaculaire splashcoaster PULSAR beleef je het allemaal. Krijg je er niet genoeg van? Ook Vampire, Dalton Terror en Psyké Underground staan klaar voor de echte durvers. Walibi is natuurlijk ook dolle pret voor de kleinsten, een op hol geslagen trein van Calamity Mine, het wateravontuur op de Radja River en de duizelingwekkende Weerwolf. Waar wacht je nog op om naar Walibi te komen?

[Prijs: € 37,00]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]

Walibi Holland (Biddinghuizen)

Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten in de klas, profielwerkstukken schrijven, bergen huiswerk wegwerken en toetsweken hebben jouw leerlingen wel een dagje hard gaan verdiend.Laat ze alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress. Ze schreeuwen het uit in Space Shot nadat ze van het adembenemende uitzicht hebben genoten en in Excalibur gaan ze zo vaak over de kop dat ze het verschil vergeten tussen boven en onder en dan hebben we vanaf maart 2016 ook nog een gloednieuwe crazy thrill ride die zo bizar is, dat de leerlingen al leip zijn voordat de ride begonnen is! Maak het klassenuitje extra relaxt door vooraf menuvouchers bij te boeken (voor docenten hebben we ook koffie refill vouchers!).  

[Prijs basis onderwijs: € 31,75] [Prijs voortgezet onderwijs: € 33,75]
[vraag offerte aan] [terug naar boven]