Attractiepark Duinrell

Julianatoren

Drievliet

Efteling

Walibi Holland

 

 

 

 

Reservering

Op deze pagina kunt u een reservering plaatsen. Bent u enkel geïnteresseerd in een offerte? Dan verzoeken wij u vriendelijk het offerteformulier te gebruiken.

De prijzen bij de schoolreizen zijn inclusief btw, per persoon, inclusief entree en vervoer per luxe touringcar, bij minimaal 50 personen.
Minder dan 50 personen prijzen op aanvraag.

Indien er eten, drinken of iets anders inclusief is, dan staat dit vermeld bij de schoolreis. Voor de berekening van de all-in prijzen zijn wij uitgegaan van een schoolreisje van 8 uur. Dit houdt in dat de touringcars bijvoorbeeld om 09.00 uur vertrekken en om 17.00 weer terug zijn. Indien u langer weg wilt blijven is dat natuurlijk mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 1,00 inclusief btw, per persoon per uur.

In onze berekening zijn wij uitgegaan van regio Rotterdam. Zie plattegrond. Indien u buiten deze regio valt kunnen wij natuurlijk een aangepaste offerte voor u maken.

Hoogseizoen
De meeste scholen kiezen voor een schoolreis in de periode mei / juni of september / oktober, dit is daardoor ook de drukste periode van het jaar, waardoor het verstandig is om uw schoolreis tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Misschien is het voor u het overwegen waard om buiten deze periode op schoolreis te gaan.